Rabu, 02 Oktober 2013

LIRIK LAGU "MIRROR" JUSTIN TIMBERLAKE

Beberapa waktu yang lalu sempet pengin banget lagu Justin Timberlake yang ku dengar malam itu di warnet. Setelah cukup lama Facebook-an akhirnya kembali mengisi blog ini dari kekosongan. Dari jamannya Justin Timberlake masih gabung di Boyband N'Sync sampai sekarang masih saja aku suka lagu-lagunya. Alhamdulillah setelah mencari cari akhirnya dapat juga. Tapi yang akan ku bagi disini lirik lagunya dulu ya, ini dia : 

"MIRROR"


Aren't you somethin' to admire, cause your shine is somethin' like a mirror
And i can't help but notice, you reflect in this heart of mine
If you ever feel alone and the glare makes me hard to find
Just know that i'm always parallel on the other side

Cause with your hand in my hand and the pocket full of soul
I can tell you there's no place we couldn't go
Just put your hand on the past , i'm here tryin' to pull you through
You just gotta be strong

**Cause i don't wanna lose you now
I'm lookin' right at the other half of me
The vacancy that sat in my heart
Is a space that now you hold
Show me how to fight for now
And i'll tell you baby, it was easy
Comin' back into you once i figured it out
You were right here all along
Its like you're my mirror
My mirror staring back at me
I couldn't get any bigger
With anyone else beside of me
And now it's clear as this promise
That we're making two reflections into one
Cause it's like you're my mirror
My mirror staring back at me, staring back at me

Aren't you somethin', an original,cause it doesn't seem merely assembled
And i can't help but stare cause i see truth somewhere in your eyes
I cant ever change without you , you reflect me, i love that about you
And if i could , i would look at us all the time

Cause with your hand in my hand and the pocket full of soul
I can tell you there's no place we couldn't go
Just put your hand on the past , i'm here tryin' to pull you through
You just gotta be strong

Yesterday is history
Tomorrow's a mystery
I can see you lookin' back at me
Keep your eyes on me
Baby, keep your eyes on me

back to **

You are you are the love of my life
 Baby you are the inspiration for this precious song
And i just wanna see your face light up since you put me on
So now i say goodbye to the old me, it's already gone
And i can't wait wait wait wait wait to get you home
Just to let you know , you are

You are the  love of my life
Girl you are my reflection, all i see is you
My reflection, in everything i do
You're my reflection and all i see is you
My reflection, in everything i do

You are the love of my life


*) Sumber lirik lagu: Kapanlagi.com

14 komentar:

  1. Mashuda: tahun berapa yaaa ???? gak penting tahun berapa, yg penting aku suka aku dengerin gitu aja

    BalasHapus
  2. kalo orang jogja bilang justin tembelek, hehe

    BalasHapus
  3. mas Rawins : hehehehe jatuhnya jelek banget ya namanya
    tapi orangnya gemesin banget je apalagi suaranya ^_^

    BalasHapus
  4. aku juga suka nih ama lagu ini. Pas pertama ndengerin, lagunya brasa lamaaaaa bgt. liriknya jg panjang bgt ya, susah diapalin.. hihihi
    Apalnya cm yg ini : Its like you're my mirror.. My mirror staring back at me
    :D

    BalasHapus
  5. coba yang nyanyi britney, mungkin saya bakalan suka.

    BalasHapus
  6. mb Cova >> iya mb lagunya lumayan lama, kata katanya itu aku suka mb
    aku gak hapal juga mbak paling yg : cause i don't wanna lose you now, i'm looking right at the other half of me dst itu

    BalasHapus
  7. pak Zach >> britney nya lagi sibuk ngurusin babynya pak hehe

    BalasHapus
  8. Oooo waaaaaaaaaaa keren nih JT alias Justin Timberlake.

    BalasHapus
  9. mbak suzy....aku mampir mo ngabarin kalo jawaban nomor sepatunya benar...hehehe, dan dirimulah pemenangnya..

    oke, tolong baca catatan tambahan di postinganku kemarin ya.. tengkiuh..:D :*

    BalasHapus
  10. pak Asep>>pak asep juga suka yaaa ..hehehe keren pak lama dah gak muncul soalnya

    BalasHapus
  11. Mb Ay Sagira>> waaaaaa alhamdulillah mbak Ay aku ya yang menang, hehehe makasih mbak nanti aku kirim datanya, ditunggu kuis selanjutnya hehe, pokok'e makasih tengkiyu hatur nuhun mbak Ay ^_^

    BalasHapus
  12. wah saya nggak begitu paham soal lagu-lagu asal luar negeri mbak, soalnya nggak bisa bahasa inggris hehe :D

    BalasHapus

Terimakasih sudah berkenan membaca tulisan ini. Jangan lupa tinggalkan jejak komentarmu di sini.